Terug naar startpagina Terug naar startpagina     Algemene info H.Hart     Werken bij ons     Contact     Facebook
ZORGGROEP H.HART > ALGEMENE INFO > VACATURES


Gun uzelf alle kansen, kies voor een loopbaan bij Zorggroep H. Hart

De Zorggroep H. Hart biedt tal van mogelijkheden voor een aantrekkelijke loopbaan in zorg en welzijn. Wij besteden veel aandacht aan een gezond evenwicht tussen arbeid en gezin. In het zorgdepartement is er een unieke roostering met slechts één op drie weekends werken. De roulementen zijn op maat samengesteld en houden rekening met de specifieke thuissituatie en de wensen van de medewerkers.

Medewerkers krijgen tal van mogelijkheden tot vorming en opleiding. Er is ook een uitgebreid pakket extralegale voordelen, waaronder toegang tot de fitnessruimte, het kapsalon en het schoonheidsinstituut. 


Openstaande vacatures

ZORG
 Ouderenzorg  Kinderopvang  Zorg voor personen met een beperking

Campus Kortrijk (Heilig Hart)

Campus Beveren-Leie / Desselgem (Aurélys)

Campus Roeselare (Westerlinde)

 Geen openstaande vacatures.  Geen openstaande vacatures.

 GEZINSZORG

 ALGEMEEN

 SCHOONMAAK

 GROOTKEUKEN

 Geen openstaande vacatures.

 

  DIENSTENCHEQUES
Dienstencheques H. Hart is als toonaangevende organisatie voor huishoudelijke hulp in volle expansie. Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers in Kortrijk, Zwevegem, Avelgem, Menen, Harelbeke, Kuurne en Wevelgem. Bent u werkzoekend of bent u op zoek naar bijkomende uren tewerkstelling? Wij bieden een aangename werksfeer, een job-time volgens wens, gezinsvriendelijke uren en een uitstekende verloning met extra voordelen. U staat in voor huishoudelijke taken (o.a. schoonmaak, was en strijk) bij de gebruiker thuis. U bent sociaal, eerlijk, discreet en werkt nauwgezet. 
Wij bieden: een interessante verloning met eindejaarspremie, maaltijdcheques, woon-werkverkeer en tal van andere voordelen; contracten afhankelijk van uw wensen; inspraak bij de opmaak van uw uurrooster. Doet u dit werk vandaag al officieel of in "'t zwart"? Ook dan bent u bij ons welkom voor een vrijblijvend en discreet gesprek. 

Interesse? Neem contact op met Ulrike Sameyn, tel. 056 321 370
E-mail: dienstencheques@h-hart.be 

Onze services folder 2020:

Openstaande vacatures:

 

 

Spontaan solliciteren

Geen openstaande vacatures? Stuur gerust uw spontane sollicitatie door naar vacature@h-hart.be, t.a.v. de directie. 

 
Zorggroep H. Hart Kortrijk. Budastraat 30 - 8500 Kortrijk - Tel. 056/321.000 - Fax. 056/321.200