Terug naar startpagina Terug naar startpagina     Algemene info H.Hart     Werken bij ons     Contact     Facebook
ZORGGROEP H.HART > ALGEMENE INFO > VACATURES


Gun uzelf alle kansen, kies voor een loopbaan bij Zorggroep H. Hart

Zorggroep H. Hart is een zorgbedrijf actief in de regio West- en Oost-Vlaanderen, met meer dan 1.250 medewerkers. We beschikken over een brede waaier aan dienstverlening o.a. in de ouderenzorg, kinderopvang, zorg voor personen met een beperking en zorg aan huis.

We zoeken enthousiaste medewerkers voor de uitbouw van onze diensten op de drie verschillende campussen van de Zorggroep H. Hart.
De Zorggroep H. Hart biedt tal van mogelijkheden voor een aantrekkelijke loopbaan in zorg en welzijn.

We besteden veel aandacht aan een gezond evenwicht tussen arbeid en gezin. In het zorgdepartement is er een unieke roostering met slechts één op drie weekends werken. De roulementen zijn op maat samengesteld en houden rekening met de specifieke thuissituatie en de wensen van de medewerkers.

Medewerkers krijgen tal van mogelijkheden tot vorming en opleiding. Er is ook een uitgebreid pakket extralegale voordelen, waaronder toegang tot de fitnessruimte, het kapsalon en het schoonheidsinstituut. 


Openstaande vacatures


CAMPUS KORTRIJK CAMPUS ROESELARE  CAMPUS BEVEREN-LEIE 
Woon- en Zorghotel H. Hart Woonzorgcentrum Westerlinde Woon- en Zorghotel Aurélys
     
 Vergunde Zorgaanbieder Pamele  Dienst Gezinszorg  Dienst Gezinszorg
  •  Geen openstaande vacatures

Technische Dienst    
   
     
Grootkeuken    
ECD Sophia    
  • Geen openstaande vacatures


Spontaan solliciteren

Geen openstaande vacatures? Stuur gerust uw spontane sollicitatie door naar vacature@h-hart.be, t.a.v. de directie. Zorggroep H. Hart Kortrijk. Budastraat 30 - 8500 Kortrijk - Tel. 056/321.000 - Fax. 056/321.200